Шминка за лице

Професионално руменило за измазнување лично течно руменило за шминка во 6 бои, приватна етикета може да се приспособи
Професионално руменило за измазнување лично течно руменило за шминка во 6 бои, приватна етикета може да се приспособи
Крем руменилоСоздадете свеж, плажен сјај со нашето крем-руменило. Овој практичен, повеќенаменски производ може да се пофали со кремастформулација која без напор се топи во кожата, беспрекорно мешајќи се за природно зацрвенето ефект.Хранливата формулација се применува со чиста до средна покривност, овозможувајќи ви да го зголемите интензитетотда одговара на тонот на вашата кожа и саканиот ефект. Лесната формула може да се примени на образите за да се создаде аздрав сјај и втиснат во усните за да се создаде природно затемнет изглед. Формулиран без бисери за имитирањеизгледот на природен флеш, крем-руменилото ги ласка сите тен, создавајќи сјаен, росен финиш.
Chat
Now

Испратете го вашето барање