Makeup për fytyrën

Skuqje profesionale zbutëse Skuqje e lëngshme kozmetike me 6 ngjyra, etiketë private mund të personalizohet
Skuqje profesionale zbutëse Skuqje e lëngshme kozmetike me 6 ngjyra, etiketë private mund të personalizohet
Krem SkuqjeKrijoni një shkëlqim të freskët dhe të detit me skuqjen tonë krem. Ky produkt i dobishëm, me shumë qëllime krenohet me një kremformulim që shkrihet pa mundim në lëkurë, duke u përzier pa probleme për një efekt të skuqur në mënyrë natyrale.Formulimi ushqyes aplikohet me një mbulim të pastër deri mesatar, duke ju mundësuar të rrisni intensitetinpër t'iu përshtatur ngjyrës së lëkurës dhe efektit të dëshiruar. Formula e lehtë mund të aplikohet në faqe për të krijuar njëshkëlqim të shëndetshëm dhe të shtypur në buzë për të krijuar një pamje natyrale të lyer. Formuluar pa perla për të imituarshfaqja e një skuqjeje natyrale, skuqja e kremës i bën të gjitha ngjyrat e fytyrës, duke krijuar një fund me shkëlqim dhe me vesë.
Chat
Now

Dërgoni kërkesën tuaj